Feijten kwaliteit

Voordat een Feijten Occasion in de showroom staat, krijgt hij een uitgebreide optische en technische controle. Bij aflevering verkeert hij in optimale conditie. Zodoende kunnen wij u een mooie en goede auto leveren waar u lang plezier van zult hebben. Ook als de juiste auto voor u niet bij ons staat, bent u bij ons aan het goede adres. Wij zoeken deze in overleg graag voor u op.

Garantie
Wij houden er niet van dat onze klanten stilstaan. Iedere Feijten Occasion heeft daarom altijd zes maanden garantie zonder kilometerbeperking. Een uitbreiding van de garantietermijn met zes maanden is mogelijk. Hierdoor heeft u gedurende een vol jaar de zekerheid dat u niet geconfronteerd wordt met andere kosten dan die van het reguliere onderhoud.
Als extra leveren wij bij iedere Feijten Occasion de BOVAG Pechhulppas gratis. Hiermee heeft u recht op hulp bij pech onderweg in binnen- en buitenland gedurende 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Informeer naar de voorwaarden.

Iedere Feijten Occasion wordt afgeleverd met de volgende garantie:

Daarnaast krijgt de auto een afleveringspakket, bestaande uit:

  • een grote onderhoudsbeurt
  • indien nodig APK-keuring
  • 20 liter brandstof
  • kentekenleges
  • een lakbehandeling waardoor de auto wordt beschermd op glans en kleur

 

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

FEIJTEN OCCASIONS

FEIJTEN OCCASIONS

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo’s. Daarnaast zijn er auto’s van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Klik hier voor meer informatie >>

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Klik hier voor meer informatie >>

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APK, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.

Klik hier om een afspraak te maken >>