Fabrieksgarantie

volvo-fabrieksgarantie2

Bij ons krijgt u bij aanschaf van een nieuwe auto volledige fabrieksgarantie en de BOVAG Pechhulppas. Daarbij is het uiteraard wel van belang dat u het onderhoud en eventuele reparaties aan uw auto bij ons laat uitvoeren. Alleen dan is zeker dat er volgens de geldende fabrieksvoorschriften aan uw auto wordt gewerkt.

Wilt u meer weten over garantie op uw auto, neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

FEIJTEN OCCASIONS

FEIJTEN OCCASIONS

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo’s. Daarnaast zijn er auto’s van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Klik hier voor meer informatie >>

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Klik hier voor meer informatie >>

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APK, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.

Klik hier om een afspraak te maken >>