Accessoires en inbouw

volvo-accessoires

Veel klanten willen hun auto aankleden volgens hun eigen wensen. Wij bieden alle mogelijkheden voor het verder verfraaien van uw auto of het verhogen van veiligheid, sportiviteit of comfort. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis voor de inbouw van elke gewenste accessoire. Wij weten alles van telefonie, alarm, airco, audio en navigatie. Wij helpen u graag bij het bepalen van uw keus. Alle topmerken liggen bij ons binnen handbereik. Uiteraard zijn we voor het inbouwen en onderhouden van airco en alarm volledig gecertificeerd.

 

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

FEIJTEN OCCASIONS

FEIJTEN OCCASIONS

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo’s. Daarnaast zijn er auto’s van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Klik hier voor meer informatie >>

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Klik hier voor meer informatie >>

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APK, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.

Klik hier om een afspraak te maken >>