Gratis APK

Diagnosexpert

Uit de praktijk blijkt dat het voor sommige klanten niet altijd mogelijk is om de APK te laten samenvallen met de onderhoudsbeurt. Bij deze onderhoudsbeurt wordt de APK gratis uitgevoerd. Wij maken het u toch mogelijk om uw auto voortaan altijd gratis APK te laten keuren. Dus niet alleen als de APK samenvalt met de onderhoudsbeurt.

De enige voorwaarde die wij hierbij stellen is dat u op tijd de voorgeschreven onderhoudsbeurten bij ons heeft laten uitvoeren. Wanneer uw auto bij ons tijdig zijn onderhoud heeft gehad, kunt u op elk gewenst moment bij ons de APK gratis laten uitvoeren (excl. afmeldkosten en milieutest). Een regelmatig onderhouden auto geeft bovendien meer zekerheid en op den duur bent u ook goedkoper uit.

Wilt u meer informatie over de APK of heeft u andere vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

FEIJTEN OCCASIONS

FEIJTEN OCCASIONS

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo’s. Daarnaast zijn er auto’s van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Klik hier voor meer informatie >>

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Klik hier voor meer informatie >>

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APK, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.

Klik hier om een afspraak te maken >>