Ruitschade

ruitschade

De carrosserie van uw auto is voorzien van een beschermende kooiconstructie, waarvan ook de ruiten een zeer belangrijk onderdeel vormen. Het vervangen van een kapotte ruit moet daarom gebeuren volgens een speciale methode.
Pas dan bent u weer verzekerd van de optimale veiligheid. Wij werken volgens fabrieksvoorwaarden en maken gebruik van de voorgeschreven materialen. Neem dus bij ruitschade altijd eerst contact met ons op en laat uw verzekering u niet voorschrijven welk reparatiebedrijf u kiest. U bent immers vrij om zelf de keuze te maken waar u uw auto laat repareren.

En, geluk bij een ongeluk: als uw auto ruitschade heeft, ontvangt u korting op uw eigen risico! Deze korting is afhankelijk van uw verzekering.

Ook bij ruitschade zijn wij te bereiken via:
Tel: 074-3761266
Mail: werkplaats@feijten.nl

 

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

FEIJTEN OCCASIONS

FEIJTEN OCCASIONS

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo’s. Daarnaast zijn er auto’s van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Klik hier voor meer informatie >>

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Klik hier voor meer informatie >>

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APK, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.

Klik hier om een afspraak te maken >>