Schadeherstel

Schadeherstel-volvo-feijten

U verwacht van uw auto optimale veiligheid. Uw auto is gebouwd op basis van zeer strenge veiligheidsnormen en uitgerust met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die u vaak niet ziet, maar die u wel beschermen. Ook bevat uw auto een groot aantal hoogwaardige elektronische componenten die stuk voor stuk bijdragen aan de veiligheid, de efficiency en het comfort. De carrosserie is van essentieel belang. De kooiconstructie beschermt u zelfs in de meest extreme omstandigheden. Toch kan het gebeuren dat er schade ontstaat aan uw auto. Vervelend voor u, maar schadeherstel is het exclusieve werkterrein van onze mensen. Zij kennen immers uw auto van binnen en buiten. U kunt ervan op aan dat uw auto na reparatie weer voor de volle 100% voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van de fabriek.

Neem dus bij schade altijd eerst contact met ons op en laat niet het reparatiebedrijf voorschrijven door uw verzekering.
U bent immers vrij om zelf te kiezen waar u uw auto laat repareren.
 

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

FEIJTEN OCCASIONS

FEIJTEN OCCASIONS

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo’s. Daarnaast zijn er auto’s van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Klik hier voor meer informatie >>

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

MODERN INGERICHTE WERKPLAATS

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Klik hier voor meer informatie >>

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

ONLINE WERKPLAATS AFSPRAAK

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APK, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.

Klik hier om een afspraak te maken >>